Konsekvenser av hardtrening for kvinner

Posted by Destini Kshlerin Sr. on May 04, 2019
Tips

Både jenter og damer har godt av å trene hardt. En veltrent kropp gir bedre helse og lengre livskvalitet. Regelmessig trening gjør deg sterkere, roligere og reduserer stresshormonene dine. Du føler deg rett og slett lykkeligere! Større muskler gir økt kaloriforbrenning og reduserer kroppsfettet, selv når du sover eller sitter og slapper av.Vet du hvor mange kalorier du spiser og drikker i løpet av et døgn? Om du trener mye og har høy forbrenning, vil kroppen tære på fettreservene dine om du ikke spiser mye. Du kan da oppleve at fettvalkene dine forsvinner, men også at rumpa og puppene kan bli mindre når fettvevet der forbrennes.

Forstørre rumpa og puppene

Mange kvinner føler seg mindre attraktive hvis bryster og rumpe reduseres gjennom hardtrening og fettforbrenning. Du kan ikke trene for å punkt-slanke kun mage-valker. Kroppen velger selv å forbrenne fett fra over alt du har lagret energi. Rumpe-implantat er fremdeles relativt uvanlig i Norge, mens brystforstørring er både enkelt og trygt gjennomførbart.Lytt til signalene fra kroppen din og tren litt mer forsiktig om du opplever kraftig vektfall eller hurtig endring av kroppsformen din. Det er usunt å miste for mye kroppsvekt på kort tid, og vi ønsker vel alle å fremstå som sunne og friske når vi trener? Da er det ikke farlig å spise ekstra!

Andre ting du kan gjøre for å motvirke mindre bryst

Kvinner som har små bryster i utgangspunktet bør ikke droppe hardtrening av frykt for at de små puppene skal bli enda mindre. Ved å trene brystmusklene, skuldre og ryggen, vil du se at brystkassen din løftes naturlig opp og ut. Selv små pupper fremstår da som markante og veldig tydelige.Det er særlig kardio og annen utholdenhetstrening som spiser av fettreservene dine. Lange løpe- og sykkelturer i moderat tempo tærer på rumpa i stedet for siste måltidet du spiste. Miks heller inn styrketrening og eksplosive øvelser, så får du større muskler og utnyttet alle kaloriene og næringsstoffene fra det du spiser og drikker.