Er du Tottenham Hotspurs fan?

Posted by Destini Kshlerin Sr. on January 12, 2023
Fotball, Tips

Da vet du kanskje at navnet Hotspur kommer fra en en engelsk opprører og soldat som levde på 1300-tallet. Sir Harry Hotspur har satt sine spor(er) i historien takket være Shakespeare, som ga han en viktig rolle i skuespillet Henry IV.

Spurs

Klubbens berømte kallenavn Spurs, stammer også fra Hotspur og hans måte å få hesten opp i fart. Den stolte hanen som pryder emblemet og draktene henger sammen med at haner har sporer. Å være fotballsupporter handler riktignok ikke bare om å pugge klubbens historie. Det å være fotballsupporter er en livsstil.

Audere est Facere

Man må være ganske modig som fotballsupporter. Du må tørre å håpe på seier hver gang laget ditt stiller på banen, uansett hvordan forrige kamp endte. Det er også viktig å vise stolt frem hvem du heier på. Ekte fotballfans eier derfor minst en fotballdrakt, aller helst to – hjemmedrakt og bortedrakt. Skjerf bør også være en del av fotballgarderoben.

Fotball som livsstil

Skal du gå “all inn” som supporter, må du finne en god nettbutikk som selger offisielle og lisensierte produkter. Det nytter ikke å stille til kamp i piratkopier, for her vil de som er blodfans kjenne at noe lukter svidd på lang vei. For å unngå mistanke, kanskje du til og med skal slenge på noen sporer.