Drømmen om Champions League

Posted by Destini Kshlerin Sr. on November 25, 2017
Fotball

Champions League er noe av det største enhver fotballentusiast kan oppleve i løpet av livet. Hvert eneste år møtes de beste lagene i Europa til duell, og fans fra alle kriker og kroker i verden følger spent med på hvert eneste oppgjør for å se hvem som til slutt ender opp med hederen, æren – og den store pokalen. Vennegjenger samles for å dele opplevelsen, og tiden står stille mens kampene går sin gang og spenningen øker.

Hvordan startet eventyret?

Champions League har ikke alltid vært fotballturneringen vi kjenner til i dag. Nåværende Champions League tok sin inspirasjon fra den første europeiske turneringen «the Challenge Cup». Her spilte klubber fra Østerrike-Ungarn om heder og ære, siden første turnering i 1897. Videre ble andre europeiske turneringer som « Mitropa Cup», «Coupe des Nations» og «Latin Cup» stiftet for å finne de beste klubbene i Europa. Enda hadde ingen klart å samle mer enn et fåtall av land eller regioner.Flere kloke hoder i Europa begynte å fundere på en fotballturnering som kunne samle alle de beste klubbene i Europa. Det var Gabriel Hanot, journalist fra fotballmagasinet L’Équipe, som overtalte UEFA til å gjøre ideen til noe mer enn kun ønsketekning. Den første versjonen av «European Champion Clubs’ Cup» spilte sin første kamp mellom Sporting CP og Partizan i 1955, og vi vet nå hvordan dette skulle ende. I dag er Champions League en av de mest spennende og underholdene eventene vi har.

Se kampene live

Det er ikke til å legge bak en stol at norsk fotball og norske fotballag ikke lever helt opp til forventningene, og norske fotballfans har derfor ofte favorittlag i andre land enn Norge. Nordmenn følger spent med på Champions League-hysteriet og på favorittene, og mange drar også på fotballturer for å leve drømmen fullt ut. Det finnes ikke noe bedre enn å se helten din score på hjemmebane mens dine likesinnede synger for full hals. Er du heldig og laget ditt er på topp kan du få et fotballshow i særklasse.

Gjør drøm til virkelighet

Vi vet alle at det er lett å drømme, men ikke fullt så lett å handle. I forbindelse med en fotballtur for å se Champions League er det mye som må planlegges – både flybilletter, hotell og kampbilletter. Kampbilletter blir fort usolgt, og det er lett å bli lurt av useriøse selgere. Heldigvis finnes det aktører på nett som hjelper deg med planleggingen, og fotballdrømmen har derfor aldri vært nærmere. Ved å benytte en seriøs aktør er du sikker på at du får det du betaler for, og unngår derfor å bli lurt.Champions League er en drøm for de aller fleste, og nå kan drømmen fort bli en realitet. Gjør deg klar for en langweekend i utlandet kombinert med god mat, gode venner og et fantastisk fotballshow – du vil ikke angre.